Välkommen till Askerödbygdens sociala nätverk online

Välkommen till Askerödbygdens sociala nätverk online

Detta är vår lokala digital sociala gemenskap för oss i nejden runt Askeröd. Här vi kan ha ett socialt liv online fritt från reklam och spionerande marknadsanalytiker.

För er i och runt Askereöd

Vi är öppna för användare som har en koppling till Askerödsbygden, antingen privatpersoner eller företag. Skicka ett mejl till invite (snabel-a) askrod.hubzilla.se så kommer det en inbjudan till din mail inom kort.

Om du redan har ett konto väljer du Login uppe till vänster. Är du ny användare och har en inbjudan väljer du Register också det uppe till vänster.

Med god ton och öppet sinne

Sociala medier tenderar i bland att bli utlopp för stark frustration över andra människors val och ståndpunkter. Här är givetvis fritt att diskutera det man vill men hål en god och saklig ton. Tänk på att det är en lokal hub där vi som finns också är grannar , personer som vi också möter i verkligheten och som vi förmodligen hälsar på eller i vissa fall har tomtgräns mot.

Driftas av ideella krafter

Siten driftas av ideella krafter, ingen får betalt för det. Webbutrymme sponsrat av LIDEA AB och ARCHEA, verksamheten som ligger i Västerstad.

Men sponsras av lokala företag

LIDEA erbjuder IT-coach för social, kulturell och ekologisk verksamhet.

ARCHEA erbjuder Rådgivning och Coachning inom IT och verksamhetsförändring på lite bredare front. Bland annat har vi stort focus på GDPR just nu.

Välkomna, Admin